Začetek priprav na novo sezono

Avgust je mesec, ko se ekipe vrnejo na košarkarski parket.
Kadetska in mladinska ekipa sta pričeli s treningi, fantje so nestrpno čakali povratek na parket.
S ponedeljkom, 16.8.2021 so pričele s treningi vse mlajše selekcije kot tudi članska ekipa.
Mesto trenerja članske ekipe je zapustil Samo Miška, kateremu se zahvaljujemo za prispevek k postavitvi novih temeljev šole košarke in razvoju mladih trenerjev , v nadaljni karieri mu želimo vse dobro .
Novi trener članske ekipe je postal Denis Nusdorfer, dosedanji pomočnik trenerja in strokovni vodja kluba.
Iz kluba so odšli Urban Hrovat, Nemanja Ščekić in Aleksa Kojadinović, vsem želimo veliko sreče na nadaljni življenski in športni poti. David Vac je začasno prekinil športno pot. V članski ekipi so tako ostali ostajajo Luka Krmac, Andraž Rogelja, Aleks Cvetičanin, Deni Hodžić, Tim Škerbec, Marko Jovanović, Peter Tumpić Bordon , Jan Vogrin in Jurij Pišot.
Po poškodbi se je vrnil tudi Alen Katonar, poleg njega pa so povratniki iz Postojne Enej Miklavčić, ki bo skrbel za fizično pripravo mlajših selekcij , iz Italije izkušeni Adin Kavgič, pod koše se vrača tudi ostrostrelec Luka Cvetičanin. Poleg rezultatskega cilja uvrstve v prvo polovico lestvice 2. SKL smo si kot primarni cilj zadali uveljavitev mladih igralcev v članski ekipi, zato bomo ekipi priključili tudi perspektivne mladince. Poleg članske ekipe smo okrepili tudi strokovni kader v mlajšoh selekcijah, mladinsko in kadetsko selekcijo vodi Bojan Đorđevič, selekcijo U15 je prevzel Martin Kožuh, ki skrbi tudi za telesno pripravo članske ekipe. Marko Pejčič še naprej vodi selekciji U13 in U11 ter šolo košarke.

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen.