Pričetek sezone v 2. SKL

V soboto 2. oktobra se s tekmami 1. kola prične tekmovalna sezona v 2. SKL.
Portorožani gostijo v primorskem derbiju ekipo KD Gorica, ki je bila v lanski skrajšani sezoni v Portorožu boljši nasprotnik. Portoroška ekipa je zaključila pripravljalni del z nemalo težavami zaradi poškodb in bolezni, v tem času je odigrala tudi štiri prijateljske tekme v katerih je zabeležila dve zmagi ( Ježica, Plama Pur) in dva poraza (Ježica, ECE Triglav). Žal nobene od tekem ni uspela odigrati v kompletni sestavi.
Letošnja 2. SKL bo izgleda glede na igralske okrepitve številnih ekip ponovno na višjem kvalitetnem nivoju, kar nekaj ekip je v svoje vrste pripeljalo igralce z večletnim prvoligaškem stažem in s tem pokazalo, da merijo na vrh drugoligaškega tekmovanja. Od primorskih drugoligašev se je najbolj okrepila ekipa Mesarija Prink iz Sežane, sledi KD Postojna, KD Gorica in KK Portorož pa sta obdržala jedri lanskoletnih ekip, s tem da so se v portoroško ekipo vrnili Kavgič (Ita) , Radanovič in Miklavčič (Postojna) in Luka Cvetičanin (Portorož mladi).

Poleg tekme v športni dvorani Lucija, ki se prične ob 20 uri so ostali pari 1. kola: Troti - Celje, Litija - Postojna, Branik - Sežana, Slovan - Ljubljana in LTH Castings - Medvode.

Po dolgem letu bo tekma s prisotnostjo gledalcev pod pogoji PCT , vstop je prost.

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja