13. MARCA NA PARKET DRUGOLIGAŠI, NADALJUJEJO TUDI MLADINCI IN MLADINKE

Ljubljana – Potem ko je sredi februarja v veljavo stopil zadnji Odlok o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov, slednji omogoča izvajanje tekmovanj v 2. SKL za člane in 1. SKL za mladince ter 1. SKL za mladinke, so člani Izvršnega odbora Košarkarske zveze Slovenije na dopisni seji potrdili sisteme ter datume nadaljevanja tekmovanja za omenjene kategorije. Prvenstvo v 2. SKL se bo s tekmami 5. kola nadaljevalo 20. marca, že 13. marca pa bosta na sporedu zaostali tekmi 4. kola.

V tekmovanju 2. SKL sodeluje 12 ekip. Tekmovanje v prvem delu bo v nadaljevanju potekalo po enokrožnem in ne dvokrožnem ligaškem sistemu in razporedu, ki je določen na podlagi Bergerjeve tabele in izžrebanih številk. Prvenstvo se bo s tekmami 5. kola nadaljevalo 20. marca, še pred tem (13. marca) pa bosta na sporedu zaostali tekmi 4. kola.

INFORMACIJE O NADALJEVANJU TEKMOVANJA 2. SKL
RAZPORED IN REZULTATI 2. SKL

Sredi marca bodo nadaljevanje prvenstva dočakali tudi mladinci in mladinke. Pri fantih je pred začetkom 2. dela potrebno odigrati še sedem tekem 1. dela (termina sta 10.3. in 14.3.2021), drugi del pa se začne 21.3.2021. Pri dekletih se odigra polovica 1. dela in potem zaključni turnir.

INFORMACIJE O NADALJEVANJU TEKMOVANJA ZA MLADINCE IN MLADINKE
RAZPORED IN REZULTATI ZA MLADINCE
RAZPORED IN REZULTATI ZA MLADINKE

Pri organizaciji tekem je potrebno spoštovati vsa veljavna priporočila NIJZ ter protokol Košarkarske zveze Slovenije.

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja