Postojna z zmago nad Portorožom na vrhu 2.SKL

Preložena tekma 9. kola 2. SKL je bila odigrana v Postojni, portorožani so nastopili oslebaljeni, niso nastopili prvi strelec KK Portorož in 2. strelec 2.SKL Andraž Rogelja in okrepitev Tim Škerbec ( rehabilitacija po Covid-19) in kapetan Cvetičanin (poškodba). Tako so dobili priložnost za dokazovanje portoroški mladci. Žal te priložnosti niso izkoristili, odigralci so eno slabših tekem v sezoni, ni bilo izkazane želje po nadigravanju, slaba obramba in še slabši met iz igre, tako da je bil končni rezultat doseženih le 50 košev. Ker ne bo v soboto kadrovska situacija predvidoma nič boljša, upamo lahko le da bodo portorožani na tekmi proti Ljubljani pokazali veče želje po zmagi.

Ekipa Postojne je s pristopom in izkazano igre upravičila vlogo favorita in jasno pokazala da cilja na sam vrh lestvice in se bo verjetno udarila z Nutrispoint Ilirijo za naslov prvaka.
Portorož je kljub porazu zadržal 5. mesto, razpored do konca je zelo težak, saj poleg Ljubljane (ki je v zmagovalnem nizu) prihajata v goste dve ekipi iz vrha lestvice ( LTH Castings Škofja Loka in Nutrispoint Ilirija) , portorožani pa gostujejo na neugodnem terenu pri Celju, ki je v dosedanjem delu prvenstva največje razočaranje.

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja