Zmaga MP Sežana v Luciji

V zelo izenačeni tekmi so v končnici bili bolj zbrani gosti iz Sežane. Domačini so ponovo slabo odprli prvi polčas in ga izgubili za 10 toč ( 11-21).
V drugem polčasu so z agresivno obramo in nekaj zadetimi trojkami najprej izenačili in na koncu povedli. Prvi polčas se je zaključil z vodstvom KK Portorož (37-33). Tretja tretjina je bila zelo izenačena, končala se ne z neodločenim izidom (13-13), tako so domačini šli v zadnjih deset minut s prednostjo 4 točk. Vse do 36. minute so sta se nasprotnika izmenjevala v vodstvu , zadnjič je bil izid izenačen na (61-61), nato so domačini naredili v napadu nekaj nepotrebnih napak, kar so gostje izkoristili in pobegnili za 8 točk. Dve minuti pred koncem je bil izid ponovno tesen - > 65-68 za goste , portorožani so zapravili dva napada za priključek , v zaključku so sežančani zanesljivo izvajali proste mete in tekmo pripeljali do konca ter na koncu zasluženo slavili zmago - končni rezultat 81-89.

--> STATISTIKA TEKME NA TEJ POVEZAVI <--

Tekma 9.11. proti Pakljem v Ljubljani je preložena na 11.12., tako da je naslednja tekma članov v soboto 16.11. proti ekipi KK Brinox Medvode.
Tekma bo v ŠD Lucija ob 20.30.

Nato bo sledil "NBA" ritem tekem sreda/sobota, saj morajo portorožani nadoknaditi 3 tekme ( gostovanja Ilirija, Celje in Parklji).

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen.