Poraz članov po podaljšku

V tekmi 10. kroga 2. SKL so člani KK Portorož ponovno nesrečno izgubili.

Po podaljšku je bilo 71:70 za LTH Castings iz Škofje Loke. Po nesrečnem porazu prejšnjo soboto proti Hrastniku doma , ko so gostje zadeli trojko 5 sekund pred koncem srečanja in zmagali za točko, si ni nihče niti predstavljal, da se bo zgodba ponovila tudi v Škofji Loki.
Na razočaranje naših fantov se je to ponovilo. Pri vodstvu KK Portorož 70:68 smo z nespametnim poskusom meta ta 3 točke omogočili domačinom zadnji napad. Pred tem je domači trener vzel minuto odmora , v preostalih dvajsetih sekundah igre so portorožani uspešno pokrivali domače igralce, kljub temu je 2,7 sekunde pred koncem Maticu Sirniku uspel met za 3 točke "preko rok" ( do tega trenutka je zadel samo eno trojko iz osmih poskusov!) in žal se je ponovila zgodba iz Lucije.
Po minuti odmora portorožanom ni uspelo zadeti meta na koš.

Sicer so bili domačini boljši v prvi četrtini, ki so jo dobili z 9 točkami razlike. V nadaljevanju so portorožani lovili domačine in vse tri preostale četrtine dobili s 3 točkami razlike. Redni del se je končal neodločeno z izidom 61:61.

Podaljšek so bolje odprli portorožani vodili vse do 2,7 sekunde pred koncem, ko so domačini zadeli trojko za zmago.
Še minuto pred koncem so portorožani vodili za 5 točk, tedaj je domači center Vesel vrgel trojko iz 9m in na našo smolo zadel. V nadaljevanju je Rožanc realiziral 2 prosta meta, domačini so zadela za dva in predzadnji napad je pri vodstvu za 2 točki preostal portorožanom, žal je bil napad nerealiziran in domačini so prišli do srečne zmage v končnici.

STATISTIKA TEKME NA TEJ POVEZAVI

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen.