Napovednik tekem

Vabljeni danes na tekmo mlade članske ekipe, ki tekmuje v 4. SKL, proti Ivančni Gorici. Pričetek tekme je ob 20:00 v ŠD Lucija.

V petek kadeti pričakujejo Novo Gorico B, ob 18:00 na Pomorski šoli , na tekmi 5. Kroga 2. SKL za U17.
Naša ekipa je trenutno na tretjem mestu v skupini s polovičnim izkupičkom dveh zmag in dveh porazov.

V soboto pričenjajo mlajši pionirji z drugim delom tekmovanja.
Prvi turnir gosti Nova Gorica.
Poleg Nova Gorice bo nasprotnik naše ekipe tudi ekipa Kopra Primorske.

Poleg ekipe U13 bodo v soboto dopoldne nastopali tudi 1. in 2. razredi košarkarske šole, ki bodo svoje znanje demonstrirali na elementarnih igrah v Kopru.

Sobotni večer je namenjen za obe članski ekipi, tekmo 10. kroga 2. SKL najprej igra članska A ekipa - ob 17:00 bodo gostovali v ŠD Poden pri ekipi LTH Castings Škofja Loka, gre za derbi sredine lestvice, saj imata obe ekipi po tri zmage, le da imajo naši fantje tekmo manj.

V Postojni gostuje mlada članska ekipa, ki začenja s povratnimi srečanji rednega dela 4. SKL. Postojnski Orli so bili v lucijskem balonu boljši z 60:77. Tokrat gostujemo na Osnovni šoli Miroslava Vilharja v soboto, ob 18:00.

Nedeljsko dopoldne je rezervirano za lokalni derbi, kjer bomo vlogi gostujoče ekipe nastopili proti starejšim pionirjem U15 ekipe 3x3 Piran. Srečanje je na sporedu ob 10:00 v telovadnici Srednje pomorske šole. V prvih dveh srečanjih so bili naši boljši z 81:63 in 61:108, v primeru zmage bi niz neporaženosti podaljšali na 10 tekem.

Popoldne bodo na sporedu dve domači mladinski tekmi, najprej nastopa mladinska A ekipa, ki bo ob 17:00 gostila KK Grosuplje. Naši fantje so trenutno na drugem mestu v skupini, z dvema zmagama in enim porazom. Po zaključku tekme se dogajanje v ŠD Lucija nadaljuje s tekmo mladinske B ekipe, kjer bodo naši lovili prvo zmaga proti ekipi Krasa iz Dorberka. Tekma je na sporedu ob 19:00.

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja