Mlajši člani uspešni, starejši pionirji in mladinci poraženi

Uspešen vikend le za mlajše člane, ki so na krilih Elmirja Haskića premagali BC Koper. Zmagovalec je bil odločen že po prvih petih minutah, ko so naši fantje povedli z 0:14. Sledilo je nekaj vzponov in padcev v igri, a zmagovalec je bil znan. Haskiću je družbo z dobro igro delal le mladinec Cergolj, preostali fantje so padli pod pritiskom obalnega derbija. Razlika je bila 18 točk v korist naše ekipe, vendar je bil domači igralec Benigar, neustavljiv za naše branilce.

Pri mladincih je bila Postojna boljša kar s 111 proti 39. Večino naših točk je dosegel Cergolj, ki naglo razvija svoj talent in bo kmalu prejel priložnost v članski ekipi. Ekipno so fantje odigrali eno najslabših tekem. Od njih pričakujemo več, predvsem da se zaprejo v dvorano in delajo naprej.

Maloštevilčna ekipa u14 je gostovala v Novi Gorici, kjer je morala priznati premoč domačinom. Rezultata 52:13 ni realen, saj je bila odsotna večina nosilcev v naši ekipi. Žal smo iz priprav v Novem mestu prinesli nekaj bolezni, ne samo pozitivne izkušnje, ki so tokrat botrovale slabšemu rezultatu. Verjamemo, da bo za te fante tekmovanje v 2. SKL pravšnja mera, saj so povečini vsaj leto mlajši od nasprotnikov.

Spremljajte naš Facebook, Instagram in TikTok profil, trenutno poteka nagradna igra za klubsko Polo majico.

U20 in mladinci iz pripravljalne tekme proti IBC Beograd

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja