Kadeti odlično v 3. del tekmovanja

Začetek današnjega popoldneva je bil namenjen kadetski ekipi, ki je za uvod v tretji del 2. SKL gostila ekipo Ipros Vrhnike. Gostje so pokazali, da so močan nasprotnik že v uvodnih minutah, a naši fantje so z dobro ekipno igro dobili prvo četrtino z 21:19. V nadaljevanju nam je nekaj težav predstavljala kratka klop, fantje iz Vrhnike so od uvoda druge četrtine vodili, vendar je Vogrin v zadnji minuti približal našo ekipo na točko zaostanka ob polčasu. V drugem delu smo goste ekipbo dobro branili, enako igrali tudi v napadu, ko se je razigral še Kličić. V zadnjo četrtino smo vstopili zelo razigrani z 64:51, razpoloženi so bili pravi vsi naši igralci, kar smo izkoristili in z pametno igro zadržali zmago doma.

Pohvaliti gre vse fante od kapetana Vogrina za odlično obrambo, Mušicke za razigravanje soigralcev, Medjo za doprinos v obrambi in napadu, Kličića za ključne zicerje, Godca za prodore, Oseta za obrambo in Pepića za pametne osebne napake. Ko k tej generaciji dodamo Tumpić Bordona (počival zaradi članske tekme) in Rodmana (prestopil izven prestopnega roka) vemo, da smo na pravi poti.

Portorož 83:69 Ipros Vrhnika

(21:19, 19:22, 24:10, 19:18)

Nastopili so: Godec 4, Pepić (0:2), Mušicki 25 (3T, 4:7), Medja 13 (1T), Oset 4, Vogrin 31 (1T, 4:6), Kličić 6

Nocoj je na sporedu tekma ekipe Portorož mladi, ki ob 20:00 gosti ekipo Radovljice v 4. SKL. Jutri ob 10:00 naši starejši pionirji gostijo ekipo 3x3 Pirana, obe tekmi sta v ŠD Lucija. Mladinci A popoldne gostujejo v Grosuplju, mladinci B pa v Dorberku pri ekipi Krasa.

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja