Dve zmagi in šest porazov

Zadnji vikend rezultatsko ni bil uspešen. Klubske selekcije so zabeležile šest porazov. Zmagali so le pionirji in maldinci A.

V petek so na Vrhniki gostovali člani B pri vodilni ekipi 4. SKL.
Na najtežje gostovanje so člani B odpotovali močno oslabljeni , brez 4 nosilcev igre. Uspešno so se upirali samo prvih 6 minut, nato so izkušeni in fizično močnejši domačini hitro prišli do visokega vodstav, ki so ga do konca tekme samo še večali, na koncu je bilo 105:53.

STATISTIKA TEKME NA TEJ POVEZAVI


V soboto so kadeti v 2. SKL U17 gostili vrstnike iz Mesarije Prunk Sežana, edine neporažene ekipe v tekmovalni skupini. Tekmo so začeli slabo in visoko izgubili prvo četrtino, do konca tekme so naši kadeti goste ujeli, tako da je o zmagovalcu odločal podaljšek - z nekaj sreče so zmagali gostje z izidom 98-100.

STATISTIKA TEKME NA TEJ POVEZAVI


Dopoldan je selekcija U13 gostila vrstnike in Kopra in Nove Gorice in doživela dva prepričljiva poraza.

V popoldanskem času so pri Trotih v Novem mestu gostovali člani v 2. SKL.
Prvo četrtino so odigrali dokaj dobro in jo dobili za točko. V nadaljevanju so se domačini razigrali in popolnoma nadigrali našo ekipo, prevladali so predvsem v metih za 3 točke , skokih in koših iz hitrih protinapadov. Poraz je bil neizbežen, končni rezultat 69:90.

STATISTIKA TEKME NA TEJ POVEZAVI

V nedeljo so pionirji zabeležili novo zmagov, premagali so vrstnike iz Cerknice z izidom 74-57.

STATISTIKA TEKME NA TEJ POVEZAVI


V popoldanskem času so najprej mladinci A v tekmi 2. SKL premagali vrstnike iz Vrhnike ( 87-78) in se jim oddolžili za visok poraz v prvem delu.

STATISTIKA TEKME NA TEJ POVEZAVI

V drugi tekmi so bili mladinci Globusa prepričljivo boljš od naše B mladinske selekcije, ki je ponovno nastopila močno oslabljena, končni izid 52-95 za goste iz Ljubljane.


STATISTIKA TEKME NA TEJ POVEZAVI

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja